Icon facebook Icon mailru Icon odnoklassniki Icon search Icon star-empty Icon twitter Icon vk Icon yandex

Medusa


Joacă pe bani reali

  • Furnizor: NextGen
  • RTP: 96 %
  • Volatilitate: ridicată
  • Simbol Wild: Medusa
  • Simbol Scatter: Scut
  • Runde bonus: da

Medusa este un slot cu 164 de linii de plată, 6 role, cu tematică grecească, alimentat de Playtech Slot Software.

Jocul Medusa poate fi jucat pentru distracție în modul demo, fără bani, așadar fără niciun risc financiar. Însă, dacă vrei să obții câștiguri excelente este necesar să te distrezi cu acest joc pe bani reali.

Medusa este un joc de slot cu 6 role cu 164 de linii de plată uimitoare! Medusa aruncă jocuri gratuite și schimburi sălbatice în propria funcție bonus, în timp ce există și patru jackpot-uri progresive de câștigat.

Caracteristici cheie

Age of the Medusa este o întorsătură interesantă a altor jocuri din biblioteca de sloturi NextGen. Spre deosebire de unele dintre celelalte titluri din serie, acest joc are 6 role și 164 de moduri diferite de a câștiga.

Mai mult, acest joc se concentrează în special pe unul dintre cei mai faimoși demoni din mitologia greacă – Medusa!

Jocul de slot al lui Medusa oferă simboluri și fundaluri dramatice și pietre prețioase colorate care se încadrează la locul lor pentru a te ajuta să câștigi premii mari.

Caracteristici bonus

Toate simbolurile de plată apar stivuite pe toate rolele, cu o înălțime de până la șapte simboluri. Patru pietre prețioase cu forme diferite în culorile albastru, verde, roșu și diamant sunt simbolurile cu valoare scăzută. La nivelul mediu sunt o cască, un pumnal și o navă de război antică grecească. Simbolurile premium sunt câinele Cerberus, un Minotaur cu aspect plin de culoare și o Afrodita îmbrăcată puțin.

Medusa este simbolul wild, extinzându-se pentru a acoperi întreaga rolă ori de câte ori apare la o rotire. Scatter-urile sunt scuturi de război antice care apar în stive de până la două simboluri numai pe rolele două, patru și șase.